Timo Werner siirtyi kesällä 2020 RB Leipzigistä Chelseaan. Chelsea maksoi Werneristä noin 53 miljoonaa euroa.

Sunnuntaina 26 vuotta täyttävän Wernerin aika Chelseassa on ollut vaikeaa. 76 ottelussa on syntynyt vain 19 maalia. Saldo on Wernerille varsin heikko, sillä viimeisellä kaudellaan RB Leipzigissä hän iski jopa 34 maalia.

Chelsean päävalmentaja Thomas Tuchel on jättänyt Wernerin varsin pienelle vastuulle kuluvalla kaudella. Wernerin kausi on ollut rikkonainen muun muassa lihasvamman ja koronavirustartunnan vuoksi, mutta siitä huolimatta hän on päässyt vain kuudesti avauskokoonpanoon Valioliigassa.

Goalin saamien tietojen mukaan Wernerin agentit tapaavat Chelsean seurajohdon saadakseen tietää Tuchelin suunnitelmista. Werner on pettynyt peliaikaansa ja on valmis jättämään seuran, jos rooli pysyy edelleen samanlaisena.

Lähteen mukaan Werner olisi kiinnostunut siirtymään Borussia Dortmundiin, jonka joukkue on menossa uusiksi kesällä. Lue lisää täältä. Kyseessä olisi lainasiirto. Werner ei ole kuitenkaan Dortmundin ykkösvaihtoehto, sillä seura on hankkimassa Karim Adeyemin RB Salzburgista. Jos Adeyemi ei siirry Dortmundiin, yrittää seura lainata Wernerin Lontoosta.