”MM-kisojen jälkeen aion miettiä monia asioita” – Päättyykö Lionel Messin maajoukkueura Qatarin kisoihin?

© Kuva: Getty Images

Lionel Messi voitti vihdoin ja viimein Argentiinan paidassa arvoturnauksen viime vuonna, kun joukkue juhli Copa American voittoa. MM-kisoissa Messi, 34, on parhaimmillaan johdattanut joukkueensa toiseksi (2014).

Seuraava ja mahdollisesti viimeinen mahdollisuus Messille maailmanmestaruuteen tulee eteen marraskuussa Qatarin lopputurnauksessa, jonne Argentiina on jo varmistanut paikkansa. Tuo kyseinen turnaus saattaa jäädä Messin viimeiseksi maajoukkueen osalta.

– En todellakaan tiedä [viitaten maajoukkueuran jatkumiseen]. MM-kisojen jälkeen aion miettiä monia asioita, meni kisat hyvin tai huonosti, Messi totesi Goalille.

– Meillä on loistava ryhmä kasassa. Olen todella kiitollinen siitä. Kaikki sujuu luonnollisesti hyvin ja se on silloin helpompaa myös kentällä. Voittaminen tekee kaikesta mukavampaa ja helpompaa, Messi jatkoi.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!