Mauricio Pochettino saapui PSG:n peräsimeen jouluna 2020. Thomas Tuchel oli juuri saanut potkut Pariisista.

Pochettinon aika PSG:ssä on ollut haastavaa. Liigamestaruus meni viime kaudella Lilleen, mutta sitäkin suurempi pettymys PSG:lle oli Mestarien liiga, jossa se putosi välierissä Manchester Citylle.

PSG:n joukkue kun on rakennettu pitkälti ainoastaan Mestarien liigan voittamista varten.

Pochettino on saanut huomattavasti kritiikkiä ja ranskalaismedian mukaan PSG aikoo vaihtaa hänet kesällä Zinédine Zidaneen.

PSG-pomo uskoo Kylian Mbappén jäävän Pariisiin: ”Hän on vakuuttunut siitä koko ajan enemmän”

L’Équipe haastatteli PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardoa. Leonardolta tiedusteltiin mielipidettä Pochettinon tulevaisuuteen.

– Pochettinon sopimus kestää vielä vuoden. Totta puhuen emme ole missään vaiheessa ajatelleet vaihtaa valmentajaa. Se on totuus. Emme ole olleet yhteydessä Zidaneen tai muihin valmentajiin.

– Ennen kuin hän tuli tänne, Pochettino oli maailman viiden parhaan valmentajan joukossa ja on siinä edelleen. Kehityksen voi nähdä, vaikka vuoden aikana onkin tapahtunut monia asioita. Näen hänet jatkuvasti entistä enemmän integroituneena joukkueeseen.

– Uskon Pochettinon olevan onnellinen täällä. Uskon, että hänellä on ollut joitain hetkiä, jolloin hän on epäillyt jotain, mutta ei hän ole koskaan pyytänyt sopimuksensa purkamista.

Sergio Ramos edustanut PSG:tä vain viidessä ottelussa – seurapomo: ”Minulla ei ole vaikeuksia myöntää virheitäni”

Ranskalaismedia on uutisoinut aktiivisesti Leonardon ja Pochettinon välirikosta. Leonardon mukaan se ei pidä paikkaansa.

– Viime kesänä häntä huhuttiin muualle. Pochettino sanoi, ettei yksikään seura kysynyt hänen peräänsä. Kukaan ei ainakaan soittanut meille. Minulla ei ole minkäänlaista ongelmaa Pochettinon kanssa. Olemme suoria ihmisiä ja puhumme kaikesta mahdollisesta.