Manchester Unitedin ranskalaispelaaja Paul Pogba puolisoineen koki elämänsä järkytyksen, kun he saivat kuulla murtovarkaiden tunkeutuneen perheen kotiin kesken viime viikon tiistaina Old Traffordilla pelatun Mestarien liiga -ottelun. Pelottavinta tapauksessa oli, että perheen lapset olivat tapahtumahetkellä kotona nukkumassa.

Pogba sanoi ranskalaislehti L’Équipelle antamassaan haastattelussa, että perheeltä varastettiin ”heidän turvallisuudentunteensa”. Konkreettisesti varkaiden matkaan tarttui muun muassa Pogban äidin koruja sekä esine, jota ei varmasti ole helppo ihan missä tahansa nettikirpputorikaupassa myydä.

– Varastettujen tavaroiden joukossa oli äitini jalokiviä sekä MM-kultamitalini, vuoden 2018 maailmanmestari kertoi lehdelle.

– Eniten minua säikäytti kuitenkin se, että kaksi lastani oli kotona lapsenvahdin kanssa, kun murto tapahtui.

– Hän (lapsenvahti) kuuli kaiken ja soitti vaimolleni ja vartijoille. Sitten hän lukitsi itsensä poikien kanssa samaan huoneeseen. Hän oli järkyttynyt tapahtuneesta useiden päivien ajan. Pääasia on, että lapseni ovat kunnossa, Pogba lisäsi.

Lähde: Sky Sports

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
Man Utd midfielder Paul Pogba has revealed his World Cup winner's medal was among the items stolen during a recent burglary at his home 👇