Toimittaja väittää: PSG harkitsee Neymarin myymistä!

© Kuva: Getty Images

Ranskalaisjätti Paris Saint-Germain joutui jälleen kerran pettymään Mestarien liigassa, kun Real Madrid pudotti sen keskiviikkona jatkosta lopun komealla nousullaan. Putoaminen oli PSG:lle karvas pettymys, sillä se teki viime kesänä useita nimekkäitä hankintoja ja johti otteluparia vielä puoli tuntia ennen loppua kahden maalin erolla.

PSG pelaa loppukauden aikana enää Ligue 1:n pelejä. Se aloittaneekin jo hyvissä ajoin valmistautumisen ensi kauteen, sillä Mestarien liiga -unelmasta ei varmastikaan haluta vieläkään luopua. Myllerrystä voi olla luvassa ihan siksikin, että joukkueen tämän hetken ykköstähti ja paras pelaaja Kylian Mbappé saattaa poistua riveistä ilman siirtokorvausta.

Ranskalaistoimittaja Romain Molina, joka kirjoittaa muun muassa Guardianiin, BBC:lle ja New York Timesille, kertoo, että Qatarin emiiri on putoamisesta suunniltaan. Niin suunniltaan, että suurimmaksi syntipukiksi on valikoitumassa PSG:n monivuotinen keulakuva Neymar. Molinan mukaan PSG harkitsee nyt tosissaan Neymarin myymistä ensi kesänä.

Pariisissa ja Qatarissa aletaan hänen mukaansa kyllästyä Neymarin asenteeseen ja brasilialaisen alisuorittamiseen isoissa pelissä. Vaikka Neymar syöttikin Santiago Bernabéulla Kylian Mbappén tekemän maalin, oli hän muuten pahasti pimennossa ja hukkasi pallon Real Madridin 2-2-tasoitukseen johtaneessa tilanteessa. PSG:llä on myös nihkeät välit Neymarin isän kanssa.

30-vuotias Neymar siirtyi PSG:hen kesällä 2017 edelleen voimassa olevalla ME-siirtosummalla 222 miljoonalla eurolla. Hänen viime toukokuussa solmimansa jatkosopimus on voimassa vuoteen 2025 saakka.

Lähde: Sport


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.