Everton ja Newcastle kohtasivat torstai-iltana valioliigaottelussa Goodison Parkilla. Ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen voittoon lukemin 1–0. Kamppailu jouduttiin keskeyttämään toisen jakson alkupuolella melko käsittämättömästä syystä.

Katsomosta ryntäsi nimittäin katsoja kentälle ja laittoi itsensä kiinni nippusiteellä maalin tolppaan. Ottelu oli keskeytettynä tämän takia noin kymmenen minuutin ajan, ennen kuin järjestyksenvalvojat saivat irrotettua miehen irti tolpasta.

Mielenosoittajalla oli päällään paita, jossa luki ”Just Stop Oil”. Kampanjalla protestoidaan Britannian öljyteollisuutta vastaan. Samanlaista mielenosoitusta yritettiin myös eilen Arsenalin ja Liverpoolin välisessä kamppailussa, mutta tuolloin protestoija ei ehtinyt saada itseään kiinni tolppaan.

James Gray

@jamesgraysport
Very brief interruption at Arsenal vs Liverpool as a protester tries to attach themselves to the goalposts at the Emirates. Believe it is a "stop the oil" t-shirt he is wearing.

(Pictures: Reuters)

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Juttuun päivitetty lopputulos 17.3.2022 klo: 23.55.