Valioliiga Watford-Arsenal -ottelussa tehtiin sunnuntaina tukku todella upeita maaleja.

Tämän jutun lopussa olevan videon käynnistymisvaiheessa nähtiin poikkeuksellinen tilanne, kun pelaajien ensimmäisillä kosketuksilla salamannopeasti päättämän hyökkäyksen käynnisti aktiiviuransa jo kuusi vuotta sitten päättänyt Mikel Arteta.

Video alkaa kohdasta, jossa tätä nykyä Arsenalin managerina toimiva espanjalainen heittää pallon sivurajan ulkopuolelta nopeasti Bukayo Sakalle. Vain muutamaa sekuntia myöhemmin Gabriel Martinelli tuulettaa jo maalia vieraskannattajien edessä.

Videon uusintaosassa nähdään, miten ex-keskikenttäpelaaja Arteta haistaa tilanteen jo pallon tullessa ulos kentältä.

– Neljäs erotuomari sanoi minulle että ”Mikel, sinun ei pitäisi saada tehdä tuota, manageri kommentoi tilannetta itse.

– Niin vain tapahtui. Elän otteluissa mukana täysillä, ja näin mahdollisuuden auttaa joukkuetta.