Anssi Suhonen maalinteossa 2. Bundesliigassa – somessa hehkutetaan jalkapallojumalaksi

© Kuva: Getty Images

Pikkuhuuhkajien keskikenttäpelaaja Anssi Suhonen onnistui maalinteossa lauantaina Saksan 2. Bundesliigassa. Suhonen laukoi pallon komeasti noin 22 metristä tolpan viereen, kun ottelua Regensburg-HSV oli pelattu 65 minuuttia. HSV siirtyi suomalaisen maalilla 2-1-johtoon. Suhonen vaihdettiin pois kentältä heti maalinsa jälkeen.

Lopulta HSV voitti ottelun 4-2. Maali oli Suhoselle toinen 2. Bundesliigassa ja HSV:n edustusjoukkueessa tällä kaudella. Myös ensimmäisen maalinsa hän teki Jahn Regensburgia vastaan. Tämän päivän maali on katsottavissa tämän jutun lopusta.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Twitterissä Suhosta on hehkutettu estoitta. Virrassa on vilissyt parikin klassista ”Anssi Suhonen Fussballgott” (jalkapallojumala) -hehkutusta ja mainitsipa joku jopa sanaparin Ballon d’Or Suhosen yhteydessä.

HSV:n kannattaja Baka maalaili kauniin idyllisen kuvan siitä, miltä ”maailma näyttäisi, jos Anssi Suhonen ei olisi ollut puolikasta kautta sivussa”. Kannattajien kommentit kertovat selvää kieltä siitä, kuinka tärkeä ja arvostettu pelaaja Suhosesta on HSV:lle tullut.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.