Rangersin laitapuolustaja James Tavernier pelasi pitkään kotimaassaan Englannissa, mutta ei löytänyt paikkaansa.

Tavernier, 30, edusti vuosien 2011-15 välisenä aikana peräti yhdeksää eri englantilaisseuraa ja hänen uransa polki paikoillaan.

Kaikki muuttui heinäkuussa 2015, jolloin hän allekirjoitti sopimuksen skottijätti Rangersin kanssa. Rangers maksoi laitapuolustajasta Wiganille ainoastaan neljännesmiljoonan, tietämättä tuolloin, millaisen ryöstön he tekivät.

Oikeana laitapuolustajana viihtyvä Tavernier on ollut seitsemän vuoden aikana Rangersille kultaakin arvokkaampi pelaaja. Englantilainen toimii nykyisin joukkueen kapteenina, ja loistavasti hoidettujen puolustusvelvoitteidensa lisäksi hän on kunnostautunut hyökkäyspäässä.

Tavernier on takonut skottiseurassa aikana aivan jäätäviä tehoja. Viime viikonloppuna hän teki jo Rangers-uransa 80. maalin. Sen lisäksi hän on antanut maalisyötön peräti 106 osumaan. Tehot 80+106 ovat syntyneet 341 ottelussa. Tältä kaudelta kasassa on jo lukemat 15+16, joiden myötä hän on Rangersin tehokkain pelaaja.

Korostettakoon vielä sitä, että Tavernier on laitapuolustaja.

The Sportsman

@TheSportsman
🔵©️ James Tavernier's record for Rangers is ridiculous...

@thisisibrox | @ibroxrocks

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.