Napoli ja AS Roma iskevät yhteen maanantai-iltana Serie A:n huippuottelussa.

Kummallakin on ottelussa melkoiset panokset.

Napoli taistelee vielä Serie A:n mestaruudesta. Yhden ottelun enemmän pelannut sarjakärki AC Milan on viiden pisteen karkumatkalla. Napoli pääsisi täydellä pistepotilla tasapisteisiin Internazionalen kanssa ja kahden pisteen iskuetäisyydelle AC Milanista.

AS Roma sen sijaan taistelee ainakin näennäisesti neljännestä sijasta, eli paikasta ensi kauden Mestarien liigaan. AS Roma on sarjassa viidentenä. Yhden ottelun enemmän pelannut Juventus on kuusi pistettä edellä neljäntenä.

AS Roma matkusti sunnuntaina Napoliin. AS Roman päävalmentaja José Mourinho käväisi Diego Maradonan muistomerkillä Napolin keskustassa osoittamassa kunnioitustaan vanhalle ystävälleen. Maradona menehtyi marraskuussa 2020.

Mourinho on sittemmin kertonut olleensa todella hyvissä väleissä Maradonan kanssa. Mourinho kertoi lehdistölle Maradonan soittaneen hänelle aina tappion hetkellä osoittaakseen tukensa, mutta ei koskaan silloin, kun Mourinhon joukkue voitti.

AS Roma

@OfficialASRoma
L’omaggio a Diego Armando Maradona 🙏❤️