Liverpoolin kirjoilla vuodesta 2014 saakka ollut hyökääjä Divock Origi muuttaa ensi kesänä Italiaan, mikäli lähteitä on uskominen.

Jo pidempään on pidetty melko selvänä, että sopimuksensa valioliigaseuran kanssa päätökseen kesällä saava belgialainen on matkalla AC Milaniin. Nyt Sport Mediaset kertoo, että asiat on saatu sovittua valmiiksi; ensi viikolla 27 vuotta täyttävä pelaaja solmii Rossonerin kanssa kolmivuotisen sopimuksen.

Sopimuksen kerrotaan tuovan Origille noin kolme ja puoli miljoonaa euroa kaudessa. Tätä nykyä hän ansaitsee Liverpoolissa neljä miljoonaa euroa per sesonki.

Aivan perusteetta ei Milan ole kärkipelaajaa hankkimassa. Origi on pelannut kilpailullisissa seuraotteluissa meneillään olevalla kaudella vasta 533 minuuttia, mutta kirjauttanut silti nimiinsä viisi maalia ja kolme maalisyöttöä.