Liverpoolin sankarille Jürgen Kloppin kehut: ”Olen enemmän kuin iloinen, että hankimme hänet”

© Kuva: Getty Images

Liverpool haki tiistaina Portugalista 3-1-voiton Benficasta ja otti tukevan otteen Mestarien liigan välieräpaikasta ennen ensi viikon keskiviikkona pelattavaa kotiotteluaan. Yksi joukkueen suurimmista sankareista oli kolumbialaislaituri Luis Díaz, joka teki joukkueen kolmannen maalin ja syötti Sadio Manén tekemän 0-2-maalin. Díazin peli-ilo oli kohdallaan, vaikka sai entisenä Porton pelaajana kuunnella Benfican kannattajien sitkeitä vihellyksiä.

Liverpoolin valmentaja Jürgen Klopp ylisti jälleen kerran tammikuun siirtoikkunassa hankittua pelaajaansa.

– Hän on huippupelaaja, Klopp sanoi Díazista.

– Hän on ehdottomasti maailmanluokan pelaaja. Minulle on suuri ilo tehdä Luísin kansa töitä joka päivä. Olen enemmän kuin iloinen, että päätimme hankkia hänet tammikuussa.

Liverpool hallitsi etenkin pelin ensimmäistä puoliaikaa selvästi, mutta helpolla voitto ei Kloppin mielestä tullut.

– Mestarien liigan vieraspelin voittaminen täällä on kovaa. Benfica taisteli elämästään. Annoimme heille vähän liikaa tilaa, mutta he myös ansaitsivat maalinsa.

– Tiesimme, ettei 2-0 -johto olisi mitään. He tekivät maalin ja peli aukesi paljon enemmän kuin halusimme. Heidän maalivahtinsa (Odysseas Vlachodimos) oli luultavasti paras pelaaja ja teki pari todella hyvää torjuntaa. Nyt olemme kaksi maalia edellä parin puolivälissä. Tästä on hyvä jatkaa.

– Teemme yleensä näistä paikoista enemmän maaleja, mutta nyt emme. Kiitos siitä kuuluu lähinnä maalivahdille, joten kunniaa hänelle. Olisimme voineet tehdä lopussa 4-1-maalinkin. Se olisi ollut mukavaa, mutta emme ole haavemaassa, Klopp jatkoi.

Liverpool maksoi Díazista Portolle tammikuussa 45 miljoonaa euroa. Kolumbialainen on tehnyt Liverpoolille 13 ottelussa kolme maalia ja syöttänyt yhden.

Lähde: Eurosport

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!