Manchester City ja Real Madrid järjestivät hurjan seitsemän maalin trillerin UCL-välierässä

© Kuva: Getty Images

Manchester City voitti Real Madridin Mestarien liigan välierien avausosassa 4-3. Ottelu pelattiin Etihadilla. Otteluparin toinen osa pelataan ensi viikolla Bernabéulla.

Manchester City oli pelillisesti Real Madridin niskan päällä valtaosan ottelusta ja loi lukuisia huippumaalipaikkoja. Paremmalla viimeistelyllä Manchester City olisi voinut tehdä ottelussa huomattavasti enemmän maaleja.

Manchester City viimeisteli kaksi maalia ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. Kevin De Bruyne ja Gabriel Jesus onnistuivat maalinteossa. Melkoisen jyrän alla ollut Real Madrid pääsi peliin mukaan hetkeä myöhemmin, kun Karim Benzema kavensi ottelun volley-laukauksellaan.

Toisella jaksolla Manchester City oli jo menossa menojaan, mutta lopulta Real Madrid piti eron vain yhdessä maalissa.

Phil Foden puski Manchester Cityn kahden maalin etumatkalle. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Vinícius toi vieraat maalin päähän. Sama kaava toistui myöhemmin toisella jaksolla. Bernardo Silva laukoi upeasti Manchester Cityn uudelleen kahden maalin etumatkalle, mutta Benzema kavensi 4-3:een panenka-tyylisestä rangaistuspotkusta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.