Manchester Cityn kaikkien aikojen maalintekijä ei alkuun tullut toimeen Pep Guardiolan kanssa: ”Meillä oli paljon ongelmia sen takia”

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn kaikkien aikojen maalintekijä Sergio Agüero on paljastanut, että hän ei aina tullut harjoituskentällä toimeen joukkueen managerin Pep Guardiolan kanssa.

Agüero, 33, tehtaili Citylle 260 osumaa vuosina 2011-2021 ennen kuin siirtyi viime kesänä Barcelonaan. Hän ehti pelata uudessa seurassaan vain muutaman ottelun, kunnes joutui lopettamaan uransa sydänvaivojen takia.

Argentiinan entinen maajoukkuehyökkääjä tuli Cityyn viisi vuotta ennen Guardiolaa, joka on tuonut manchesteriläisille kymmenen pokaalia. Agüeron mukaan Guardiola ei pitänyt hänen käytöksestään treenikentällä, kun kaksikko rupesi työskentelemään yhdessä.

– Pepin ensimmäisenä vuotena oli yksi hetki, kun hän sanoi minulle, että ”Et voi harjoitella noin”, muisteli Agüero Mirrorin mukaan.

– Minä vastasin: ”Mutta minä treenaan tällä tavalla, harjoittelen omalla tavallani. Voit käskeä minua juoksemaan kulmalipulle ja takaisin. Minä juoksen kyllä, mutta juoksen omalla tavallani.” Meillä oli paljon ongelmia sen takia.

– Välillä hän ei pitänyt siitä, minkä takia pelasin aika vähän silloin, kun hän tuli. Mutta sen jälkeen oli vain ajan kysymys, koska Pep sopeutui minun harjoittelutapaani.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.