Oliko se siinä? Paul Pogba loppukauden sivussa – aika Man Unitedissa lienee ohi

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogban on todennäköisesti pelannut viimeisen pelinsä seurassa.

Man Unitedin väliaikaismanageri Ralf Rangnick kertoi perjantaina lehdistötilaisuudessa, että Pogban kausi on mitä todennäköisimmin ohi tiistain Liverpool-ottelussa kärsityn pohjevamman vuoksi.

– Tutkimusten jälkeen vaikuttaa erittäin epätodennäköiseltä, että hän [Pogba] pelaisi ennen kauden loppua. Lääkäri sanoi minulle, että kuntoutumiseen menee vähintään neljä viikkoa, ja meidän viimeinen ottelumme on toukokuun lopussa, joten en pidä sitä kovin todennäköisenä, Rangnick kertoi.

Pogban sopimus Man Unitedin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, ja näyttää hyvin epätodennäköiseltä, että osapuolet sorvaisivat uuden sopimuksen. Näin ollen Pogban viimeiseksi otteluksi Man United -paidassa on jäämässä tällä viikolla pelattu Liverpool-ottelu, jossa hän ehti pelata vain yhdeksän minuuttia ennen loukkaantumistaan.