Tunnettu hyökkääjä kumosi isänsä väitteen – ura ei lopukaan vielä: ”Se oli väärinkäsitys”

© Kuva: Getty Images

Gonzalo Higuaínin isä Jorge Higuaín ilmoitti hiljattain medioille, että MLS-seura Inter Miamia edustavan Higuaínin pelaajaura loppuu tähän kauteen. Lue lisää täältä.

Komealla urallaan muun muassa Real Madridia, Napolia ja Juventusta edustanut Higuaín käväisi Inter Miamin julkaisemassa haastattelussa ja kertoi, ettei suinkaan ole sanonut isälleen aikovansa lopettaa uransa.

Higuaínin mukaan kyseessä on väärinkäsitys.

– Se oli väärinkäsitys. Isäni ymmärsi minut väärin. En missään vaiheessa sanonut hänelle lopettavani urani. Hän sanoi medioille väärin. Sellaista sattuu, mutta sillä ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Keskityn seuraani ja sopimukseni täyttämiseen.

Higuaín kertoi ilmoittavansa itse uransa loppumisesta, kun sen aika koittaa.

– Kun se aika tulee, että lopetan urani, ilmoitan siitä itse. Ei kukaan muu. Olen lähellä urani loppua, mutta en ajattele sitä nyt. Ajattelen vain sopimukseni täyttämistä. Loppuvuodesta istumme alas seuran kanssa ja katsomme, mikä on paras mahdollinen päätös.

34-vuotias Higuaín on viimeistellyt kaksi maalia tällä kaudella MLS:ssä. Huuhkajien Robert Taylor pelaa hänen kanssaan samassa joukkueessa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.