Valtava arvostus! – Perparim Hetemajn somepäivitys keräsi italialaisia jalkapallotähtiä kommenttikenttään

© Kuva: Getty Images

Perparim Hetemajn upea 12 vuoden ura Italiassa tuli päätökseen, kun hänet esiteltiin torstaina HJK:n uutena sopimuspelaajana. Hetemaj kiitti Instagramissa entisiä pelikavereitaan ja italialaisia ylipäätään. Päivitys keräsi ylistäviä kommentteja italialaisilta supertähdiltä.

Hetemaj kirjoitti päivityksen italiaksi. Päivityksessä hän kiitti kaikkia seurojaan, joita hän Italiassa ehti edustaa. Hetemaj puki päälleen Brescian, Chievon, Beneventon sekä Regginan pelipaidat ja pelejä kertyi Serie A:ssa 300 ja sarjatasoa alempana 67. Viimeinen kausi meni Regginan kanssa Serie B:n keskikastissa.

– Kiitos kaikille tästä yhdessä kuljetusta upeasta matkasta. En tule koskaan unohtamaan tätä, Hetemaj päätti kirjoituksen.

Nopeasti kommenttikenttään ilmestyi entisten pelikavereiden ja valmentajien ylistäviä kommentteja. Muun muassa Hetemajta Beneventossa valmentanut Filippo Inzaghi toivotti Hetemajlle menestystä jatkoon, kuten myös Giorgio Chiellinin veli Claudio.

Kommenteista on helppo päätellä, kuinka arvostettu pelaaja Hetemaj on ollut Italiassa.

Jos et näe alla olevaa päivitystä, voit katsoa sen tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.