Bayern Münchenin päävalmentaja Julian Nagelsmann on vahvistanut, että seuran neuvottelut Ajaxin laitapuolustajan Noussair Mazraouin kanssa ovat edenneet pitkälle.

Marokon A-maajoukkueessa 12 kertaa esiintyneen Mazraouin, 24, ja Ajaxin sopimus päättyy tähän kauteen, eikä hän ole solmimassa uutta diiliä Amsterdamin suurseuran kanssa. Näin ollen Bayernin ei tarvitse maksaa hänestä siirtokorvausta.

– Mazraouin kanssa olemme loppusuoralla. Vielä on viimeisiä yksityiskohtia, jotka on selvitettävä, kommentoi Nagelsmann Goalin mukaan.

– Jos se onnistuu, niin me saamme todella hyvän pelaajan, mistä olemme erittäin iloisia. Minusta tuntuu, että meidän ei tarvinnut juurikaan vakuutella [häntä].

– Ensimmäinen keskusteli koski sitä, että hän on tulikuumassa vireessä ja että hän haluaa pelata vain Bayernissa. Asia hoidettiin suhteellisen nopeasti.

– Tuollaisia pelaajia ja keskusteluja me tarvitsemme. Tarvitsemme nälkäisiä pelaajia, jotka puskevat muita pelaajia eteenpäin.

Mazraoui vihjaili jo Ajaxin mestaruusjuhlien yhteydessä, että hän on siirtymässä ”ehdottomaan unelmaseuraan”. Hollannissa syntynyt marokkolaispakki on edustanut Ajaxia yhtäjaksoisesti vuodesta 2006 lähtien.