Saksasta kantautui viikko sitten huhuja, joiden mukaan kymmenennen peräkkäisen bundesliigamestaruutensa voittanut Bayern München olisi erittäin lähellä vahvistaa rivejään Ajaxin laitapuolustaja Noussair Mazraouilla. Mazraouita oli havitellut aiemmin muun muassa Barcelona.

Virallista siirto ei vielä ole, mutta jo niin varmaa, että Bayernin urheilujohtaja Hasan Salihamidzic kommentoi sitä avoimesti Münchner Merkurille.

– Olemme erittäin iloisia, että hän (Mazraoui) on päättänyt pelata meillä seuraavat vuodet. Vielä pari asiaa on hoitamatta. Hän on kuitenkin pelaaja, joka tulee auttamaan meitä ja vahvistamaan joukkuettamme, Salihamidzic kommentoi.

Isoista asioista ei varmastikaan ole kyse, sillä lehtitietojen mukaan Mazraouin lääkärintarkastuskin on jo takanapäin. Hänestä ei myöskään tarvitse maksaa siirtokorvausta, sillä sopimus kasvattajaseura Ajaxin kanssa päättyy.

Keskiviikkona Mazraoui pääsi juhlimaan Ajaxin kanssa jälleen yhtä hollantilaismestaruutta. Hän myös hehkutti haastatteluissa edessä olevaa siirtoaan.

– Nyt on oikea hetki sanoa se, sillä meistä on tullut mestareita. Minä siirryn ehdottomaan unelmaseuraan, Mazraoui sanoi ESPN:n TV-kameroille.

– Olen herkkä poika. Olen pelannut tässä seurassa 17 vuotta. Kaikki tietävät, että tämä on viimeinen kotipelini. Koko päivä on tuntunut kuin jäähyväisiltä.

[readmore from=Bayern-München]

Salihamidzic oli erittäin tyytyväinen siihen, kuinka nouseva laitapuolustaja päätti valita juuri Bayernin monien vaihtoehtojensa joukosta.

– Tiedämme, kuinka hankalia oikeiden laitapuolustajien markkinat ovat. Hän on sentyyppinen pelaaja, jollaista etsi koko Eurooppa.

Marokon A-maajoukkueessakin pelanneen Mazraouin uskotaan solmivan Bayernin kanssa nelivuotisen sopimuksen.

Lähde: Transfermarkt