Independent: Kaatuuko Kylian Mbappén Real Madrid -siirto kuvaoikeuksiin? – Liverpool seuraa tarkasti tilannetta

© Kuva: Getty Images

Kylian Mbappén tulevaisuudesta on puhuttu jo pitkään. Sen on määrä ratketa pian.

Mbappén sopimus PSG:n kanssa päättyy kesäkuun lopussa. Mbappé kertoi viikonloppuna paljastavansa ensi kauden seuransa ennen kuin hän liittyy Ranskan A-maajoukkueen vahvuuteen touko-kesäkuun vaihteessa.

Espanjalaismedia uskoo vakaasti Mbappén siirtyvän Real Madridin riveihin.

Mbappé valittiin sunnuntaina Ligue 1 -kauden parhaaksi pelaajaksi Pariisissa järjestetyssä tilaisuudessa.

– En voi sanoa mitään tulevaisuudestani, mutta saatte kuulla siitä pian. Olen käytännössä tehnyt päätökseni. Nyt ei ole paras hetki kertoa sitä. Kolme vuotta sitten tein virheen puhuessani tulevaisuudestani tässä tilaisuudessa.

– Haluan vain osallistua tähän tilaisuuteen, enkä hae glooriaa itselleni. Tulette kuulemaan pian päätöksestäni. Olen melkein valmis sen kanssa. Päätökseni on melkein tehty, Mbappé totesi.

The Independentin mukaan Mbappén siirto Real Madridiin ei ole suinkaan varma kuvaoikeuksien vuoksi. Mbappé haluaa sata prosenttia kuvaoikeuksistaan itselleen, mutta Real Madrid on valmis antamaan hänelle oikeuksista vain 50 prosenttia. Lehden mukaan Mbappén edustajat eivät ole halukkaita luopumaan kuvaoikeuksista.

Lehti kertoo Liverpoolin olevan niin ikään Mbappén kintereillä. Liverpool seuraa tarkasti Mbappén tilannetta ja lehden mukaan seura voi tehdä Mbappélle pian tarjouksen. Siitä huolimatta Mbappén todennäköisimpänä vaihtoehtona pidetään Real Madridia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.