15 A-maaottelua pelannut Jasse Tuominen sai maalihanansa auki lainaseurassaan Tromsø IL:ssä torstaina. 26-vuotias Tuominen tehtaili hattutempun, kun TIL murskasi Norjan Cupin 1. kierroksen ottelussa saman kaupungin Ishavsbyenin maalein 8-0. Ishavsbyen pelaa Norjan neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla.

Tuominen lainattiin täksi kaudeksi Tromsøn joukkueeseen ruotsalaisesta Häckenistä. Hän on pelannut Norjan pääsarjassa Eliteserienissä nyt viidessä ottelussa yhteensä 86 minuuttia, mutta toistaiseksi ilman tehoja. Transfermarktista löytyvien tilastojen perusteella Tuomisen torstaina tekemä hattutemppu oli hänen koko uransa ensimmäinen aikuisten tasolla.

Kauden 2021 lahtelaislähtöinen Tuominen pääsi avaamaan vasta elokuussa polvileikkauksesta toivuttuaan. Polven ristisidevamma vesitti Tuomisen haaveet EM-kisoissa pelaamisesta.

Vielä vuoden 2018 Nations Leaguessa ja vuoden 2019 EM-karsinnoissa Tuominen kuului Huuhkajien vakiokalustoaan. Toistaiseksi ainoan maajoukkuemaalinsa hän teki marraskuussa 2019 ikimuistoisessa EM-karsintapelissä Liechtensteinia vastaan. Tuo ottelu, joka sinetöi Suomen EM-kisapaikan, on edelleen Tuomisen toistaiseksi viimeisin A-maaottelu.