Serie A:n ystävien kannattaa raivata kalenteristaan vapaata ensi viikon sunnuntaille. Sarjan mestaruus ratkeaa nimittäin vasta päätöskierroksella 22.5.

Vielä tänä sunnuntaina ei otteluita samanaikaisesti pelattu, vaikka molemmat kärkikaksikon milanolaisseurat areenalle päästettiinkin. Ensin oli vuorossa sarjaa johtava AC Milan.

Milan sai alkuillasta vieraakseen Atalantan. Kotijoukkue hallitsi peliä ja voitti sen lukemin 2-0. Maalit merkittiin Rafael Leãon ja Theo Hernándezin nimiin. Voitto oli Milanille neljäs peräkkäinen.

Inter vastasi samalla mitalla ja kaatoi vieraissa Cagliarin 3-1. Matteo Darmian ja Lautaro Martínez veivät vieraat kahden maalin johtoon, mutta Charalampos Lykogiannis kavensi numeroiksi 1-2. Kuusi minuuttia ennen täyttä aikaa Lautaro Martínez viimeisteli vastahyökkäyksestä loppunumerot.

Ennen päätöskierrosta AC Milan johtaa sarjaa kahden pisteen erolla Interiin. Keskinäisten otteluiden vertailun vuoksi Milanille riittää mestaruuteen päätöskierrokselta tasapelikin. Jos Milan kuitenkin häviää, nousisi Inter voitolla mestariksi. Inter saa ensi sunnuntaina vieraakseen Sampdorian ja Milan kohtaa vieraissa Sassuolon. Kummallakaan milanolaisten vastustajista ei ottelussaan enää panosta ole.

AC Milanin ja Interin lisäksi Mestarien liigaan etenevät Napoli ja Juventus. Lazio, AS Roma, Fiorentina ja Atalanta pelaavat yhteensä kolmesta paikasta Eurooppa-liigaan ja Konferenssiliigaan.

Serie A:sta putoavat varmuudella Genoa ja Venezia. Kolmas putoaja on joko Salernitana tai Cagliari.