Etelä-Amerikan suurimmassa seurajoukkuekilpailussa Copa Libertadoresissa pelattiin torstain vastaisena yönä viimeisiä alkulohkon otteluita.

Kuuden ottelun kierroksella mätettiin yhteensä peräti 26 maalia. Kaikkein maalirikkain ottelu nähtiin Argentiinan Buenos Airesissa, jossa paikallinen River Plate murskasi perulaisen Club Alianza Liman peräti maalein 8-1!

River Platen tehokkaimpana pelaajana hääri Manchester Cityn lainapelaaja Julián Álvarez, joka iski hattutempun kummallakin puoliajalla. Kuuden maalin iltapuhde Mestarien liigaan verrannollisessa kilpailussa on hämmästyttävän kova suoritus 22-vuotiaalta argentiinalaishyökkääjältä, joka näillä näkymin pelaa ensi kauden Valioliigassa.

CONMEBOL Libertadores

@Libertadores
🔴⚪️💥Para volver a ver: uno por uno, los 8️⃣ goles ⚽️ que @RiverPlate le marcó a @ClubALoficial en la Fecha 6 de la Fase de Grupos de la CONMEBOL #Libertadores.

🧐 ¿Cuál te gustó más?

#GloriaEterna

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.