Seitsemänkertainen Saksan-mestari Schalke otti perjantaina askeleen kohti paluuta pääsarjaan, kun se voitti Sandhausenin vieraskentällä 2-1.

Ottelun voittomaalin iski 91. minuutilla Schalken hyökkääjä ja kapteeni Simon Terodde, jonka antamasta haastattelusta tuli välittömästi suuri hitti sosiaalisessa mediassa.

Terodde yritti antaa pelin jälkeen kommenttinsa ottelusta, mutta hänen kurkkunsa oli niin kipeä, että hän kuulosti enemmänkin äänenmurroksen kanssa painivalta teinipojalta kuin konkaripelaajalta, jolle tuli hiljattain mittariin 34 vuotta.

– Teidän on ymmärrettävä, mitä tässä tapahtui. Minulta lähti ääni jo ennen ottelua, sanoi Terodde huvittuneena Goalin mukaan.

– Mitä voisin sanoa? Te näitte sen (ottelun). Meillä on vielä kaksi peliä jäljellä ja meidän on selvitettävä ne.

Schalke johtaa 2. Bundesliigaa kahden pisteen erolla Darmstadtiin ja Werder Bremeniin, kun kaksi viimeistä kierrosta on enää pelaamatta. Sarjan kaksi parasta nousevat suoraan Bundesliigaan ja kolmanneksi tullut joukkue karsii paikastaan pääsarjaan.

Voit katsoa videon Terodden haastattelusta alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Sky Sport

@SkySportDE
Guten Morgen! 😂

Wir können einfach nicht genug davon bekommen und fragen uns: Hat Simon Terodde seine Stimme eventuell in der Nacht wiedergefunden? 😉

@s04
#SkyBuli #Terodde #Interviewdesjahres