Lionel Messin sopimus Paris Saint-Germainin kanssa kattaa vielä ensi kauden. Sopimukseen sisältyy myös optio kaudesta 2023-24, mutta huhujen mukaan Messi, 34, on halukas siirtymään MLS:ään jo ensi kauden jälkeen.

Pohjoisamerikkalainen DIRECTV Sports väittää, että Messi allekirjoittaa sopimuksen Inter Miamin kanssa heti, kun hänen sopimuksensa PSG:n kanssa päättyy.

DIRECTV:n toimittaja Alex Candalin mukaan Messi on myös kiinnostunut ostamaan 35 prosenttia Inter Miamin osakkeista. Messi on jo aloittanut neuvottelut osakkeiden ostosta ja hänen tavoitteenaan on olla seuran osaomistaja ennen kesää 2023, jolloin hänen väitetään liittyvän joukkueeseen pelaajana.

Messiä on huhuttu jo aiemminkin MLS:ään ja nimenomaan Inter Miamiin, mutta kiinnostus seuran osaomistajuutta kohtaan on uutta tietoa.

Ranskalaislehti Le Parisienin mukaan Messin lähipiiri on kiistänyt huhut siitä, että argentiinalaishyökkääjä olisi tehnyt vielä minkäänlaisia suunnitelmia tulevaisuutensa suhteen.

– Se on täyttä valhetta. Leo ei ole vielä päättänyt tulevaisuudestaan, PSG-tähden lähipiiri kertoo Le Parisienille.

Messin debyyttikausi PSG:ssä on sujunut alavireisesti. Viime vuosien aikana hurjia maalimääriä mättänyt argentiinalainen on tehnyt kuluvalla kaudella ainoastaan 11 maalia, mikä on hänen alhaisin maalimääränsä sitten kauden 2005-06 [7 maalia].