Manchester Cityn kausi enää yhden langan varassa – Pep Guardiola lupaa vaikeita: ”Yksi tai kaksi päivää”

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityltä odotettiin tälläkin kaudella useita valloituksia, ja hurjalla tavalla joukkue kieltämättä pitkään vyöryikin eteenpäin. Mestarien liigan voitto siltä puuttuu – yhä tämänkin kauden jälkeen. Real Madrid onnistui musertamaan niin Pep Guardiolan miehistön kuin managerin itsensäkin, välierän toisen osan loppuminuuteilla.

Kyse oli jo kuudennesta kerrasta, jona katalonialaisen joukkue päätyy kyseisestä kilpailusta ulos sen välierävaiheessa. Ei ihme, että tunnelma oli taiston tauottua harmaa.

– Tarvitsemme nyt aikaa, Guardiola sanoi matalalla äänellä.

City johtaa Valioliigaa edelleen vain yhden pisteen erolla Liverpooliin, joka etenee pidäkkeettä kaikilla rintamilla. Guardiolan on koottava joukkonsa moraali kuntoon sunnuntaiksi, jolloin City kohtaa liigapelissä Newcastlen.

– Tarvitsemme kaksi tai kolme päivää, mutta sitten nousemme uudelleen. Nousemme tästä. Meidän on tehtävä se, omien ihmistemme kanssa.

Mikäli Valioliigan mestaruuden uusiminen ei manchesterilaisilta onnistu, on kyseessä tämän seuran mittapuulla todellinen katastrofikausi. Managerin lupaaman nousun parissa päivässä on siis todella syytä onnistua.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.