Näin Kylian Mbappé kommentoi yllätyspäätöstään – Real Madrid kutsuu 2025?

© Kuva: Getty Images

Kylian Mbappén tulevaisuus puhutti pitkään. Kuuma kysymys oli, jatkaako hän Paris Saint-Germainissa vai siirtyykö hän Real Madridiin?

Vastaus tuohon kysymykseen saatiin viime viikonloppuna, kun ranskalaispelaaja paljasti vihdoin päätöksensä: hän jatkaa Pariisissa. Mbappén päätös oli monille varmasti suuri yllätys, koska hänen siirtymistään Real Madridiin pidettiin yleisesti ottaen lähes varmana asiana.

Maailman parhaisiin jalkapalloilijoihin lukeutuva ranskalaispelaaja jatkaa kuitenkin peliuraansa kotimaassaan seuraavat kolme vuotta. Hän ei kuitenkaan poissulje sitä, etteikö voisi tulevaisuudessa edustaa Real Madridia.

– Mielestäni nyt ei ollut hyvä aika jättää maata jossa olen kasvanut ja josta olen kotoisin. Arvostan Real Madridin yritteliäisyyttä, he tekivät kaikkensa tehdäkseen minut tyytyväiseksi, Mbappé sanoi maanantaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa

– Onko Real Madrid -ovi suljettu? En minä tiedä mitä tapahtuu tulevaisuudessa. Minulla ja Florentino Pérezillä on läheiset välit. En tiedä missä tulen olemaan kolmen vuoden kuluttua.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.