Veikkausliigaan täksi kaudeksi Yhdysvalloista palannut Petteri Pennanen on tunnetusti erittäin viihdyttävä pelaaja. Taitoa riittää, ja niin riittää itseluottamustakin.

Lauantaina Pennanen viihdytti TV-katsojia ja vieraskannattajia Turussa, kun hänen nykyinen seuransa Ilves tavoitteli pisteitä Interin kotikentältä Veritas Stadionilta. Pennanen sai omassa puolustuspäässä pallon, kääntyi akselinsa ympäri todella pienessä tilassa hyvin näppärästi ja hölmistytti muun muassa toisen taiturin Petteri Forsellin.

Kaksi Inter-pelaajaa taakseen jätettyään Pennanen eteni pallon kanssa ja harhautti Inter-pelaajan vielä vartaloharhautuksella ennen keskiviivaa. Näillä kikoilla voitaisiin kilpailla kauden toistaiseksi komeimpien kikkojen kategoriassa, jos sellainen kilpailu järjestettäisiin. Temput voi katsoa alta Veikkausliigan Twitterissä jakamassa klipissä.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Petteri Pennanen 👏😎

@IlvesEdustus @petepennanen

#Veikkausliiga

Ottelu Inter-Ilves päättyi tasanumeroihin 2-2. Interin maalit tekivät espanjalainen David Haro sekä Aleksi Paananen. Ilveksen maaleista vastasi 19-vuotiaana Pikkuhuuhkajiin nostettu Kai Meriluoto, joka nousi KuPS:n Tim Väyrysen rinnalle Veikkausliigan maalipörssin kärkeen. Molemmat ovat tehneet kuusi maalia.

31-vuotiaan Petteri Pennasen kauden tehosaldo näyttää kolmea maalia ja yhtä maalisyöttöä. Pennanen on pelannut täydet 90 minuuttia Ilveksen kaikissa yhdeksässä ottelussa, ja niistä kuudessa viimeisessä kapteeninnauha käsivarressaan.