Ranskalaislehti väittää Kylian Mbappén suostuneen PSG:n jättimäiseen jatkosopimustarjoukseen – tieto kiistettiin pian

© Kuva: Getty Images

Ranskalaislehti Le Parisién kertoi torstai-iltana, että Kylian Mbappé on antanut periaattellisen suostumuksensa jatkosopimukseen Paris Saint-Germainin kanssa. Uutinen on mullistava, sillä Mbappén on uskottu siirtyvän tänä kesänä ilmaissiirrolla Real Madridiin.

Le Parisiénin mukaan Mbappén edustajat ja hänen asioitaan hoitavat vanhempansa ovat hyväksyneet PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifin tarjouksen. Nyt keskustelujen on määrä kiihtyä, jotta nimet saataisiin virallisestikin paperiin.

Lehtitieto kuitenkin kiistettiin myös pian. Siirtoekspertti Fabrizio Romano twiittasi, että Kylian Mbappéa lähellä olevat lähteet kiistävät hyökkääjän päässeen sopimukseen sen paremmin PSG:n kuin Real Madridinkaan kanssa. Mbappén sanotaan harkitsevan asiaa edelleen perheensä kanssa ja tekevänsä ratkaisun pian.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Le Parisiénin uutisen mukaan uusi sopimus toisi Mbappélle 50 miljoonan euron nettovuosipalkan sekä 100 miljoonan euron allekirjoituspalkkion. Sopimus olisi pituudeltaan kaksivuotinen, ja siinä olisi optio kolmannesta vuodesta. Mbappé siis kuittaisi massiiviset 100 miljoonaa euroa vuodessa seuraavan kahden kauden ajan.

Le Parisién otti yhteyttä Paris Saint-Germainiin, eikä seura täysin kiistänyt tietoja. Pelaajan lähipiiri on kuitenkin rauhoitellut uutisen nostattamaa kohua, mutta kukaan ei silti kiistä, etteikö neuvotteluissa oltaisi jo pitkällä.

Neuvotteluissa ei ole kyse ainoastaan rahasta, vaan Mbappé vaatii myös takuita kuvaoikeuksiensa säilyttämisestä. Samasta syystä hän on boikotoinut Ranskan maajoukkueen sponsorivelvoitteita. Mbappé haluaa täyden hallinnan kuvaoikeuksiinsa seuratoveri Lionel Messin tavoin.

Lähde: Get Football News France