Saku Ylätupa teki maaliennätyksensä – tällä kertaa verkko heilui sooloilun päätteeksi

© Kuva: Juha Tamminen

22-vuotias Saku Ylätupa on saanut valmiiksi uuden yhden pääsarjakauden maaliennätyksensä, vaikka Allsvenskanissa on pelattu vasta kahdeksan sarjakierrosta. Seitsemännellä kierroksella sarjan kierroksen joukkueeseen valittu Ylätupa viimeisteli sunnuntaina kauden neljännen maalinsa.

Ylätupa sai pallon lähes puolessakentässä kentän vasemman sivurajan tuntumassa. Hän juoksi pallon kanssa rangaistusalueen tuntumaan, harhautteli Norrköpingin puolustajaa ja laukoi pallon oikeaan alanurkkaan.

Hieno soolomaali oli Ylätuvan joukkueelle Sundsvallille silti vain laiha lohtu, sillä se määritteli ottelun loppunumeroiksi Norrköpingin 5-1-voittolukemat. Sundsvall on hävinnyt kahdeksasta pelistään seitsemän ja on Allsvenskanin viimeisenä.

Ylätupa on tehnyt joukkueensa seitsemästä maalista neljä. Sillä maalimäärällä hän on sarjan maalitilastossa jaetulla viidennellä sijalla.

Ylätuvan maalin voi katsoa alla olevasta klipistä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.