60 miljoonan euron floppihyökkääjä jättämässä Real Madridin – lainaan mukaan ostopakko

© Kuva: Getty Images

Luka Jovic siirtyi Eintracht Frankfurtista Real Madridiin noin 60 miljoonalla eurolla kesällä 2019.

Serbialaiskärjen aikaa Real Madridissa on helppo kuvailla suureksi epäonnistumiseksi, vaikka hän on ollut voittamassa kahdesti La Ligan mestaruutta ja kertaalleen Mestarien liigaa.

Jovic jäi päättyneelläkin kaudella täysin olemattomalle vastuulle Carlo Ancelottin alaisuudessa Real Madridissa. 24-vuotias hyökkääjä pelasi koko kauden aikana yhteensä alle 550 minuuttia.

Jovicin arvo siirtomarkkinoilla on pudonnut merkittävästi. Kärjen sopimus Real Madridin kanssa päättyy vasta kesällä 2025, mutta hän haluaa jättää seuran välittömästi. Jovic tiedostaa, että jäädessään Real Madridiin peliaika jäisi jälleen täysin nolliin.

Espanjalaismedia Relevon mukaan Real Madrid ja Fiorentina neuvottelevat Jovicin lainasiirrosta. On hyvin mahdollista, että osapuolet pääsevät yhteisymmärrykseen lainasta ja Jovic siirtyy ensi kaudeksi Serie A:han. Lainassa olisi mukana pakollinen osto-optio.

AS:n mukaan Fiorentina tarjoaa Jovicille selvää avauskokoonpanon paikkaa. Fiorentina etsii mitat täyttävää korvaajaa Dusan Vlahovicille, joka siirtyi tammikuussa Juventukseen.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!