Vitinhan on määrä siirtyä seuraavien päivien aikana Portosta PSG:hen.

Muun muassa A Bolan ja Fabrizio Romanon mukaan PSG aktivoi Vitinhan sopimuksessa olevan 40 miljoonan euron ulosostopykälän.

Kyseessä on Luis Camposin ensimmäinen hankinta PSG:ssä. Campos saapui viime viikolla PSG:n uudeksi urheilutoimenjohtajaksi. Vitinhan agentti Jorge Mendes on hyvissä väleissä Camposin kanssa ja neuvotteli asiakkaansa Pariisiin.

PSG maksaa 22-vuotiaan Vitinhan siirtosumman kolmessa eri osassa. Pelaaja allekirjoittaa viisivuotisen sopimuksen PSG:n kanssa.

Keskikenttäpelaaja pelasi hienon kauden Portossa. Vitinha on noussut tämän vuoden puolella Portugalin A-maajoukkueeseen.

Keskikentän jokaisella pelipaikalla viihtyvä Vitinha pelasi Valioliigassa kaudella 2020-21. Wolverhampton lainasi hänet silloin Portosta, mutta lopulta jätti osto-option käyttämättä. Se koitui hyväksi uutiseksi niin Vitinhalle kuin Portollekin, sillä hän kykeni nousemaan päättyneellä kaudella uudelle tasolle ja sitä kautta PSG:n riveihin.