Kansallisen Liigan sunnuntain ensimmäistä ottelua PK-35:n ja Hongan välillä seuranneet TV:n katsojat saattoivat hämmästyä, kun lähetyksessä näkyi pelkkä musta ruutu ottelun viimeisten minuuttien ajan. Selitys siihen oli hyvin poikkeuksellinen.

STT:n toimittaja Ville Väänänen kertoi Twitterissä, että Ruudun kuvaaja pyörtyi kesken pelin. Koska ottelu ottelu oli niin sanottu ”fanikameralähetys” ja kuvattiin vain yhdellä kameralla, saivat TV:n katsojat tyytyä viimeisillä minuuteilla pelkkään selostukseen ilman kuvaa.

Kuvaajan tilasta ei tämän jutun kirjoitushetkellä ollut varmempaa tietoa, mutta SuomiFutis toivoo luonnollisesti, että hänellä on kaikki hyvin.

Juttu jatkuu twiittien jälkeen.

Ville Väänänen

@VilleVaan
Pelottava tilanne PK-35-FC Honka @KansallinenL -ottelussa. Ruudun kuvaaja pyörtyi kesken pelin. Ei siis kannata ihmetellä, jos viimeiset 5 minuuttia näkyi pelkkää mustaa.

Piebe-Guido van den Berg

@TeamSuomi
Ei kontekstia Kansallinen Liiga. @NoContextVL #KansallinenLiiga #meollaanhonka

Helsingissä pelatussa ottelussa nähtiin neljä hienoa maalia, kaksi kummaltakin joukkueelta. Ensin Hongan Noora Juusela teki hienolla suoralla vapaapotkulla vierasjohdoksi 0-1. Tauolle mentiin kuitenkin PK-35:n 2-1-johdossa Krista Hakalan kahdella komealla osumalla. Ensimmäisen Hakala viimeisteli päänsä yli selkä maaliin päin pelaten, ja toinen oli kaunis kaukolaukaus takaylänurkkaan 20 metristä.

Tasoihin Honka nousi 51. minuutilla Milla Punsarin näyttävällä takavasaralla. Kaikki maalit ovat nähtävissä alla olevissa twiiteissä.

PK-35 sai jobinpostia 84. minuutilla, juuri ennen kuvaajan pyörtymistä, kun Katja Hakala joutui jättämään kentän loukkaantumisen vuoksi. Hakala kannettiin paareilla pois kentältä.

Subway Kansallinen Liiga

@KansallinenL
Pihlajamäessä maalien makuun! Vierasjoukkue FC Honka Noora Juuselan hienolla vapaapotkulla 1-0-johtoon! #KansallinenLiiga @FCHonkaNaiset @PK35Naiset

Espoolaisten johto kesti alle 10 minuuttia. Kotijoukkue PK-35 tulee tasoihin! 🔴⚫️ Maalintekijänä Krista Hakala! #KansallinenLiiga @PK35Naiset @FCHonkaNaiset

Wow!! 🔥🤩Krista Hakala viimeistelee lähes heti perään toisen osumansa. Mieletön laukaus! 💥⚽️
#KansallinenLiiga @PK35Naiset @FCHonkaNaiset

Herranen aika mitä Milla Punsar tekee! 😵🔥 Onpahan tajuttomia maaleja Pihliksen ottelussa! Peli tasan 2-2!