GdS: PSG sai pettyä taas – rahakas tarjous ei vakuuttanut huippuvalmentajaa

© Kuva: Getty Images

PSG etsii parhaillaan uutta päävalmentajaa.

PSG olisi jo todennäköisesti julkaissut Christophe Galtierin sopimuksen, mutta ranskalaismedian mukaan seurajohto yrittää viimeiseen asti vakuuttaa Zinédine Zidanen päävalmentajan pestistä.

Toistaiseksi PSG:n ponnistelut ovat päättyneet tuloksettomina, ja Zidane haaveilee edelleen Ranskan A-maajoukkueen päävalmentajan paikasta.

PSG on jo tiedottanut Mauricio Pochettinolle antaneensa hänelle potkut, mutta sitä ei ole vielä virallistettu seuran toimesta.

La Gazzetta dello Sportin mukaan PSG halusi palkata Massimiliano Allegrin uudeksi päävalmentajakseen. PSG otti yhteyttä Allegriin ja tiedusteli, olisiko luotsi valmis liittymään pariisilaisjätin peräsimeen.

Allegri vastasi kunnioittavansa nykyistä sopimustaan Juventuksen kanssa, ja lisäksi luotsi totesi, että hänen tunneside Juventukseen on tärkeämpi kuin mikään yksittäinen sopimus.

PSG tarjosi Allegrille 12 miljoonan euron vuosipalkkaa. Hän tienaa parhaillaan kahdeksan miljoonaa euroa vuodessa Juventuksessa. Merkittävä palkankorotus ei kuitenkaan houkuttanut sen suuremmin Allegria, joka jää ilomielin Juventukseen.

Allegri palasi vuosi sitten Juventuksen peräsimeen. Päättynyt kausi oli pettymys. Juventus jäi Serie A:ssa neljänneksi ja hävisi Coppan finaalin Internazionalelle.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.