Ranskan liigassa viime kaudella kahdeksanneksi jäänyt Lyon hakee uutta nousua niin tutuin kuin vähän tuntemattomamminkin voimin.

Hyökkääjä Alexandre Lacazette palasi seuraan viiden Arsenal-vuoden jälkeen, ja nyt on 31-vuotiaan vastapainoksi vuorossa vahvistus nuoren puolustajan muodossa.

22-vuotias Tyrell Malacia liittyy Oympiquen riveihin Feyenoordista. Hollannin A-maajoukkueen laitapakki oli tiettävästi myös sillä pitkällä listalla pelaajia, jotka Erik ten Hag olisi ollut valmis kiinnittämään Manchester Unitediin, Luke Shawn tontin tueksi.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Deal completed for Tyrell Malacia to join OL, as revealed yesterday. Full agreement between clubs for €15m fee, permanent deal from Feyenoord. Five year deal agreed with Malacia. Here we go. 🚨🔴🔵 #OL

Feyenoord are closing Ian Maatsen deal with Chelsea as replacement. #CFC

– Olen todellakin valmiina ottamaan seuraavan askeleen, Malacia sanoi RTV:lle tovi sitten.

– Uskon että kaikille tapahtumille on tarkoitus, ja kaikki on valmiiksi käsikirjoitettu. Kun on oikea aika, on oikea aika.

Shawn tontin sijasta Malacia siirtyy nyt Chelseasta lainalla olevan Emersonin alueelle; Italian maajoukkuepelaajan laina päättyy tähän kesään.