Kalidou Koulibaly on edustanut Napolia jo pitkään.

Toppari siirtyi Genkistä Napoliin kahdeksan vuotta sitten ja nousi välittömästi italialaisseuran avainpelaajien joukkoon. Maailman parhaimpiin toppareihin lukeutuva Koulibaly on pelannut Napolissa yli 300 ottelua.

Koulibalyn sopimus Napolin kanssa päättyy vuoden kuluttua. On siten hyvin mahdollista, että hän jättää Napolin jo tänä kesänä, jotta seura saa hänestä siirtokorvauksen.

Jatkosopimusneuvottelut eivät ole sujuneet hyvin ja uuden seuran etsiminen on siten todellinen vaihtoehto. Koulibaly on kuuden miljoonan euron nettovuosituloillaan Napolin palkkakuningas, mutta seuralla ei ole enää varaa maksaa yhtä suurta palkkaa. Sen vuoksi Napoli tarjoaa hänelle jatkosopimusta pienemmällä palkalla, mutta se ei miellytä topparia.

Italialaismedian mukaan Koulibalyn agentti matkustaa ensi viikolla Napoliin tapaamaan seurajohtoa. Osapuolet tekevät samalla päätöksen siitä, jatkaako Koulibaly uraansa Napolissa vai onko edessä maisemanvaihdos.

Ainakin Barcelona, PSG ja Juventus seuraavat tarkasti Koulibalyn tilannetta. SportMediasetin mukaan Napoli ei kuuntele alle 40 miljoonan euron tarjouksia Koulibalysta.