Huuhkajien ja Romanian välisen Nations Leaguen ottelun avausjakso on ollut tapahtumarikas.

Nikolai Alho sai taklauksensa seurauksena varoituksen jo kuudennella minuutilla.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Daniel O’Shaughnessy näytti saaneen lihasvamman. Huuhkajien avaintoppari oli hetken aikaa kentän pinnassa, jonka jälkeen hänet talutettiin sivurajalle. Markku Kanerva otti penkiltä Richard Jensenin O’Shaughnessyn korvaajaksi.

Romanialle vihellettiin rangaistuspotku 15. minuutilla, kun Jere Uronen kaatoi boksin sisällä vastustajan hyökkääjän. Seuratasolla englantilaista Readingia edustava Romanian George Pușcaș asettui laukomaan rangaistuspotkua, mutta Huuhkajien maalille nostettu Jesse Joronen torjui komeasti hyökkääjän yrityksen.

Avausjakson vanhetessa Huuhkajat on päässyt paremmin otteluun mukaan.

Huuhkajat

@Huuhkajat
16' JORONEN TORJUU PUSCASIN RANGAISTUSPOTKUN! Vamos, Jesse! 😍 [0-0] #Huuhkajat #ROUFIN