Lionel Messin mukaan paras ei aina voita Mestarien liigaa: ”Barbaarinen illuusio”

© Kuva: Getty Images

Lionel Messin osa päättyneen kauden Mestarien liigassa oli melko lailla takavuosia pienempi. Paris Saint-Germainin riveissä pelaava argentiinalainen koki putoamisen kilpailusta jo ennen puolivälieriä tutuissa olosuhteissa; Real Madrid käänsi otteluparin Santiago Bernabéulla edukseen.

– Real Madrid -tilanne tappoi meidät. Minulla, meillä, koko Pariisilla oli barbaarinen illuusio kilpailusta. Kun peli sitten kääntyi, se oli valtava isku, 34-vuotias sanoi TyC Sportsille.

Nimeämättä muita joukkueita, Messi sanoo ettei vanha verivihollinen ollut kilpailun paras joukkue, vaikka sen nimiinsä jälleen veikin.

– Paras ei aina voita. Viemättä mitään Real Madridilta pois joukkueena joka voitti, ja joka aina taistelee voitosta; se ei ollut Mestarien liiga -kauden paras joukkue, mutta voitti kaikki silti.

Antamatta enempää vettä katkeruuspuheiden myllyyn, supertähti täsmensi mitä tarkoitti.

– Olen nähnyt Realin toimintaa läheltä pitkään. He saattavat taikoa maalin yhtäkkiä kuin tyhjästä, ja kääntää sillä pelin. Yksi outo tapahtuma muuttaa kaiken, ja niin kävi nytkin. Uskon että paras joukkue ei aina voita Mestarien liigaa, vaan ratkaisut piilevät yksittäisissä tilanteissa. Psykologiset seikat voivat napata otteen kokonaisista joukkueista ja se, joka on parhaiten valmistautunut noihin tilanteisiin voittaa, tai etenee loppuotteluun.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.