Jalkapallon MM-lopputurnaus pelataan marras-joulukuussa Qatarissa. Kisat potkaistaan käyntiin 21. marraskuuta. Finaali pelataan 18. joulukuuta.

Yle ja MTV televisioivat turnauksen Suomessa.

MTV tiedotti tiistaina näyttävänsä kanavillaan 22 kisaottelua. Otteluista 20 näkyy MTV3:lla ja kaksi samaan aikaan pelattavaa kamppailua Subilla. Lisäksi kaikki 22 ottelua ovat nähtävissä myös C Moressa ja MTV Katsomossa.

MTV näyttää kanavillaan muun muassa kaksi neljännesvälieräottelua, yhden puolivälierän, välierän ja pronssiottelun. Finaali nähdään Ylen kanavilla.

MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero odottaa innolla turnauksen televisioimista.

– Odotamme innolla sitä, että pääsemme välittämään suomalaisille tätä maailman suurinta urheilutapahtumaa yhdessä Ylen kanssa. Meillä on pitkä kokemus suurten urheilutapahtumien tuottamisesta – tuoreimpana esimerkkinä katsojaennätyksiä rikkoneet jääkiekon MM-kotikisat.

– Jalkapallo kuuluu urheilusisältöjemme kivijalkoihin. Muun muassa Mestarien liigasta tuttu huipputiimimme toimii pohjana FIFAn jalkapallon MM 2022 -kilpailujen laajentuvalle asiantuntijajoukolle. Jalkapallon MM-lopputurnaus on tämän upean urheiluvuoden täydellinen huipennus, Autero totesi MTV:n tiedotteessa.

MTV:n on määrä julkaista studiotiiminsä myöhemmin.