Pahasti rämpivälle HJK:lle murskakritiikkiä sosiaalisessa mediassa: ”Montaa pistettä ei enää sarjapaikan säilyttäminen vaadi”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan hallitseva mestari HJK rämpii tällä hetkellä pahasti. Sarjan selvästi suurimmalla pelaajabudjetilla operoiva helsinkiläisseura hävisi keskiviikkona IFK Mariehamnille vieraissa 2-1 ja joukkueen voitottomien pelien putki kasvoi jo kolmeen.

HJK on kadottanut pelinsä käytännössä huonoimpaan mahdolliseen aikaan. Ensi viikolla joukkueella on edessään Suomen Cupin puolivälieräottelu Interiä vastaan sekä Veikkausliigan kärkitaisto KuPSia vastaan. Viikkoa myöhemmin HJK aloittaa Mestarien liigan karsinnat, joiden avauskierroksella se kohtaa latvialaisseura RFS:n.

HJK sai Twitterissä murskakritiikkiä keskiviikon Mariehamn-ottelun aikana sekä sen jälkeen – ja ihan aiheesta.

Alla muutamia poimintoja:

– HJK pelaa Maarianhaminassa sellaisella maanantaihöntsyintensiteetillä, ettei vaikuta kauheasti napostelevan.

– Hyvin menee HJK. Olisiko jo aika Koskelan poistua.

– HJK:n peli on ihan sekaisin. Tänäänkin ihan kauheata virkamiesfutista ja ihan aiheesta ovat 2-1 tappiolla. Missä on tunne ja taistelutahto. Tällä hetkellä sanoisin, kuten Nappulakengat sanoo, jakakaa se pytty. Mutta sen osoite on Kuopio tällä pelillä.

– Lähden tänään posin kautta analysoimaan peliä. Montaa pistettä ei enää sarjapaikan säilyttäminen vaadi. Siinäpä ne posit. Negatiivista palautetta löytyykin ”hieman” enemmän… Palataan astialle kun Savo käy poimimassa pisteet stadista…

Milloin painetaan paniikkinappulaa HJK? Kyllä tällä joukkueella pitäisi vähän parempaa tulosta tehdä. Kauden tärkeimmät pelit tulevina viikkoina ja pakka on aika sekaisin..


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.