Pelikaveri kertoi, miltä tuntuu pelata ”isänsä ikäisen” Zlatan Ibrahimovicin kanssa: ”Hän suuttuu, jos en syötä hänelle”

© Kuva: Getty Images

Ruotsalaislegenda Zlatan Ibrahimovic johdatti lupaustensa mukaisesti AC Milanin tällä kaudella Serie A:n mestaruuteen. Zlatanin kausi oli loukkaantumisista johtuen rikkonainen, ja hän meni heti kauden päätteeksi leikkauspöydälle. Vuonna 2022 Zlatania ei enää pelikentällä nähdä, mutta syksyllä 41 vuotta täyttävä Zlatan saattaa tehdä ensi vuoden alussa jälleen comebacin kehiin, jos polvileikkauksesta toipuminen sujuu hyvin.

Zlatanin 22-vuotias pelikaveri, Real Madridin kasvatti Brahim Díaz kertoi AS:lle, millaista ruotsalaishyökkääjän kanssa oli pelata. Hän jatkaa Milanissa ensi kaudellakin, ja saa varmasti konkareilta hyvää oppia jatkossakin.

– Zlatan on isäni ikäinen, ja ratkaisee edelleen pelejä. Minulle hän on ollut ja on edelleen pukukopin isähahmo. Hän on auttanut minua paljon. Kuten aina sanon, hän on helpottanut elämääni, Díaz kiitteli.

– Syötän kuitenkin pallon hänelle aina, kun voin. Muuten hän suuttuu. Hän on uskomaton pelaaja, jolla on vahva karisma. Hän tykkää voittamisesta ja työnteosta, ja antaa myös muiden tuntea sen. Ibrahimovic tekee muista parempia pelaajia, koska hän haluaa saada heistä parhaan irti.

Brahim Díaz pelasi päättyneellä kaudella Milanin paidassa 40 ottelussa, ja sekä teki että syötti niissä neljä maalia.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!