Bayern Münchenin ja Saksan A-maajoukkueen huippuhyökkääjä Serge Gnabrylla saattaa kesällä olla edessään seurasiirto.

Gnabryn, 26, sopimus Bayernin kanssa kattaa enää ensi kauden, ja saksalaishyökkääjä on toistuvasti kieltäytynyt jatkosopimustarjouksista. Mikäli Bayern mielii saada Gnabrysta siirtokorvauksen, tulee seuran myydä hänet kesän siirtoikkunan aikana.

Saksalaisen SPORT1-lehden mukaan Gnabry ei kuitenkaan ole halukas lähtemään Bayernista vielä tänä kesänä. Hän ei myöskään aio solmia Bayernin kanssa uutta sopimusta, vaan haluaa pelata nykyisen sopimuksensa loppuun saakka ja lähteä seurasta ilmaissiirrolla kesällä 2023.

Gnabryn suunnitelmat voivat käydä Bayernille kalliiksi. Jos Gnabry ei suostu tänä kesänä siirtymään, eikä myöskään Bayern saa houkuteltua häntä allekirjoittamaan uutta sopimusta ennen nykyisen päättymistä, seura menettänee jopa noin 50 miljoonaa euroa, jonka saksalaishyökkääjästä voisi vielä kesän siirtoikkunan aikana saada.

Gnabry on edustanut Bayernia vuodesta 2017 lähtien. Laitahyökkääjä on pelannut seurassa yhteensä 171 ottelua ja kirjauttanut niissä tilastoihinsa 64 maalia sekä 40 maalisyöttöä.

LUE MYÖS: Bayern München -tähti perusteli hänen ja Robert Lewandowskin mahdollista lähtöä seurasta: ”Kyse ei ole rahasta”