Leo Messin sopimus PSG:n kanssa kattaa vielä alkavan kauden.

Messin sopimuksessa on optio kaudesta 2023-24, jonka osapuolet voivat halutessaan käyttää.

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta haluaisi Messin takaisin Kataloniaan vuoden päästä. Myös Barcelonan päävalmentaja Xavi on samaa mieltä. Laportan mukaan hän tuntee olevansa Messille sen velkaa. Laporta nimittäin teki viimeisen päätöksen siitä, että Messi joutui jättämään Barcelonan vuosi sitten.

– Odotan ja toivon, ettei Messin tarina Barcelonassa ole vielä päättynyt. Meidän vastuulla on se, että se tarina elää vielä, eikä mitään poissuljeta. Messin on saatava Barcelona-uralleen paljon parempi lopetus. Barcelonan puheenjohtajana tein sen, mitä minun piti tehdä, mutta niin ikään puheenjohtajana ja henkilökohtaisella tasolla tunnen olevani Messille velkaa.

Laporta toivoo paluun tapahtuvan muun muassa siksi, että Messi saisi ansaitsemansa kunnianosoitukset.

– Messin ura Barcelonassa ei päättynyt sillä tavalla kuin olisimme kaikki halunneet. Se päättyi pitkälti liittyen seuran taloudelliseen tilanteeseen ja olemme hänelle moraalisesti velkaa. Haluaisimme Messin lopettavan pelaajauransa Barcelonassa siten, että hän saisi aplodit jokaisella stadionilla, missä pelaamme. Toivon sen toteutuvan. Olen vastuussa Messin lähdöstä.

Lähde: Laportan ESPN-haastattelu