Bayern Müncheniltä uupuu nyt vertailukelpoinen kärkipelaaja. Robert Lewandowskin lähdön jälkeen bundesliigajoukkueen pitäisi peluuttaa avauksessa Eric Maxim Choupo-Motingia, 33, jos Sadio Manéa tai Serge Gnabrya ei haluta siirtää keskelle. Ongelmana on, että Mané ja Gnabry ovat luoneet tähänastisen uransa laitahyökkääjinä, eikä Choupo-Moting kestä todellista vertailua muiden huippuseurojen ysipelaajiin, kuten Karim Benzemaan tai Erling Braut Hålandiin.

Tästä syystä Cristiano Ronaldo on mediassa yhdistetty Bayerniin. Bayern on kuitenkin toistuvasti katkonut huhulta siivet. Toiseksi vaihtoehdoksi on esiin nostettu Harry Kane. Valioliigaseura Tottenhamissa pelaava englantilainen yritti viime kesänä siirtyä kilpailukykyisempään joukkueeseen Manchester Cityyn, mutta Spursin seurajohto kaatoi kaupan. Tänä kesänä City osti Hålandin ja tuli näin tukkineeksi Kanen tien Taivaansinisiin. Kanen, 28, sopimus umpeutuu kahden vuoden päästä.

– Hänen sopimuksensa sitoo hänet Tottenhamiin. Tietenkin, [hän on] todellinen huippuhyökkääjä, mutta se kaikki on tulevaisuuden unelmaa. Katsotaan, mitä käy [ensi vuonna], sanoi Bayernin toimitusjohtaja Oliver Kahn Christian Falkin haastattelussa.