Alexis Sánchezin ura on ollut jo vuosien ajan melkoisessa laskusuhdanteessa.

Sánchez on edustanut Internazionalea kolmen vuoden ajan. Ensimmäinen kausi sujui lainalla. Sen jälkeen hän siirtyi ilmaiseksi Manchester Unitedista Interiin.

33-vuotias hyökkääjä ei ole missään vaiheessa kyennyt nappaamaan itselleen avauskokoonpanon paikkaa Interissä. Sánchez on ollut kallis penkkimies, joka on päässyt silloin tällöin avaukseen, mutta valtaosa peliminuuteista on tullut pienessä roolissa.

Sánchez tienaa Interissä jopa noin seitsemän miljoonaa euroa nettona vuodessa. Sánchez oli vielä viime kaudella joukkueen parhaiten palkattu pelaaja, vaikka rooli oli kaukana avainpelaajasta.

Inter haluaa eroon turhakkeestaan. Inter on etsinyt hänelle uutta seuraa jo viikkokausien ajan päästäkseen eroon Sánchezin valtavasta palkasta.

Corriere dello Sportin mukaan osapuolet ovat viimein löytäneet Sánchezille mahdollisen uuden osoitteen – nimittäin Mestarien liigaan osallistuvan Marseillen. Marseille ei ole toistaiseksi tehnyt tarjousta Sánchezista, mutta joukkueen valmennus- ja seurajohto ovat hyvin kiinnostuneita hankkimaan kokeneen chileläispelaajan.

Inter odottaa innoissaan Marseillen tarjousta, sillä seura voi saada Sánchezista pienoisen siirtosumman. Se on Interille hyvä ratkaisu, sillä seura tarjosi Sánchezille hiljattain viittä miljoonaa euroa sopimuksen purkamisesta, mutta pelaaja ei suostunut siihen.