Luis Suárez on edelleen vapaa agentti.

Atlético tiedotti jo yli kaksi kuukautta sitten, ettei se tarjoa Suárezille jatkosopimusta ja kärki poistui seurasta viime kauden päätteeksi.

Euroopan huippusarjojen seurat ovat jo aloittaneet harjoituskautensa, mutta Suárez ei ole saanut tarpeeksi kiinnostavaa tarjousta, vaikka hänen ykkösvaihtoehtonsa oli jäädä Eurooppaan.

35-vuotias Suárez oli jo siirtymässä River Plateen, mutta siirto kaatui, kun seura putosi Copa Libertadoresista. Suárez kummasteli julkisuudessa, miksei hänen kasvattajaseura Nacional ole tiedustellut tilannetta. Lue lisää täältä.

Tuoreimpien tietojen mukaan Nacional on sittenkin Suárezin kintereillä. Nacionalin kerrotaan ottaneen yhteyttä Suárezin edustajiin hyökkääjän kommenttien jälkeen.

Marcan mukaan Nacionalin puheenjohtaja José Fuentes matkusti aiemmin tällä viikolla Eurooppaan tapaamaan Suárezia ja yrittämään vakuuttaa hänet siirrosta takaisin kasvattajaseuraan.

Suárezin ykköstavoite on päästä hyvässä kunnossa loppuvuoden MM-lopputurnaukseen, ja hän tarvitsee siten itselleen pian uuden seuran. Suárez lopettanee maajoukkueuransa Qatarin MM-kisoihin.

Jos Suárez siirtyy Nacionaliin, on kyseessä loppukauden mittainen sopimus ja hän pelaisi Uruguayn sarjakauden loput 15 ottelua ja Copa Sudamericanan pudotuspelit.