Valioliigaseura Chelsea pyrkii kehittämään toppariosastoaan kesän aikana. Siirtomarkkinatoimittaja Fabrizio Romano kertoi sunnuntaina aamupäivällä, että Chelsea käy parhaillaan neuvotteluja Paris Saint-Germainin kanssa. Neuvottelujen kohteena on Presnel Kimpembe, 26-vuotias ranskalaistoppari.

PSG pyytää Kimpembestä 60–65 miljoonaa euroa. Chelsea on valmis lähettämään viisinkertaisesta Ranskan-mestarista ja 28-kertaisesta maaottelijasta noin 45–50 miljoonan euron tarjouksen.

Toisin kuin esimerkiksi Mauro Icardista tai Georginio Wijnaldumista, Romanon mukaan PSG ei erikseen halua luopua Kimpembestä, mutta ei pidä ajatusta mahdottomanakaan. Kaupan toteutuminen riippuu siitä, tarjoaako Chelsea markkinoiden mukaisen hinnan tästä.

Chelsea menetti viime kauden päätteeksi kaksi keskuspuolustajaa, Andreas Christensenin ja Antonio Rüdigerin, Barcelonaan ja Real Madridiin tässä järjestyksessä. Yhdeksi korvaajaksi lontoolaiset hankkivat Kalidou Koulibalyn, mutta joukkueen manageri Thomas Tuchel on julkisuudessa korostanut, että omaan päähän tarvitaan lisää nimipelaajia. Puolustuksen keskustassa pelaavat ennestään Thiago Silva, 37, sekä Malang Sarr. Silva valittiin viime kaudella seurajoukkueiden MM-kilpailujen parhaaksi pelaajaksi.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Chelsea and Paris Saint-Germain are in direct talks for Presnel Kimpembé deal. Initial request around €60/65m but Chelsea are prepared to submit €45/50m proposal. Work in progress. 🔵 #CFC

PSG consider Kimpembé part of the project - but he can leave in case of good proposal.

Muokattu 17.7. klo 12.37: Lisätty upotus Romanon twiitistä.