Ranskalaisessa sanomalehdessä Le Parisienissa julkaistiin eilen lauantaina luettelo 11 pelaajasta, jotka eivät enää ensi kaudella kutsu Parc des Princesiä kotistadionikseen, jos asia jättiseura Paris Saint-Germainista riippuu.

PSG takoo tappiota vuodesta toiseen. Ylihintaisten sopimusten seuraus on ollut, että seura ei ole saanut myytyä eikä vuokrattua ylijäämämiehiään. Joukkueen epävirallisille, de facto -urheilutoimenjohtajille Antero Henriquelle ja Luis Camposille on osoitettu 11 pelaajaa, joille pitäisi neuvotella uusi työnantaja palkkakulujen vähentämiseksi ja kokoonpanopaikkojen lisäämiseksi.

Le Parisienin mukaan kyseiset pelaajat ovat Layvin Kurzawa, Abdou Diallo, Thilo Kehrer, Leandro Paredes, Danilo Pereira, Idrissa Gueye, Ander Herrera, Georginio Wijnaldum, Éric Junior Dina Ebimbe, Julian Draxler ja Mauro Icardi.

Luettelossa ei mainita Neymaria eikä Presnel Kimpembeä, vaikka he ovat saaneet siirtojuoruillaan runsaasti palstatilaa. Neymaria etenkin on viety valioliigaseura Chelseaan, jonka tätä nykyä omistaa amerikkalainen Todd Boehly. Neymarin ja Kimpemben tilanteet elävät päivittäin ja riippuvat muista tekijöistä, toisin kuin esimerkiksi Icardin tai Wijnaldumin.

Wijnaldum on yhdistetty PSV:hen, Icardi kiinnostaa AC Monzaa, ja Manchester United on L’Équipen mukaan tiedustellut PSG:ltä Paredesin pyyntöhintaa.

Voidaan olettaa, että PSG:n käymiä siirtoneuvotteluja helpottaa talvella pelattavat maailmanmestaruuskisat. Syyskauden viettäminen penkillä nostaa kenen tahansa pelaajan riskiä jäädä ilman matkalippua Qatariin, mikä taas madaltaa kynnystä suostua uudessa seurassa pienempään palkkaan peliaikaa vastaan.