Paulo Dybalan ura jatkuu Italiassa ja AS Romassa. Huhun vahvistivat tänään maanantaina Gianluca Di Marzio ja Fabrizio Romano. Virallista vahvistusta ei ole vielä saatu, mutta allekirjoitettava sopimus kestää tämänhetkisen tiedon mukaan vuoteen 2025 tai 2026. Roma vahvisti Il Romanista -lehden mukaan, että Dybalalle tarjottu sopimus on mallia 4,5 + 2 miljoonaa per kausi.

Roman ei tarvitse maksaa Dybalasta siirtokorvausta, koska hänen edellinen sopimuksensa Juventuksessa päättyi kesäkuussa.

Kuten eilen uutisoimme, valmentajalegenda José Mourinholla oli tärkeä rooli neuvotteluissa. Hän tarttui Roman peräsimeen viime vuonna. Dybalan, 28, siirtymistä Romaan voidaan pitää siinä mielessä yllättävänä, että jo pitkään ennen tämän kesän siirtoikkunan avautumista, pidettiin varmana, että hän pelaisi vastaisuudessa Internazionalessa.

Gianluca Di Marzio

@DiMarzio
Eccola, la prima foto esclusiva di @PauDybala_JR da giocatore della @OfficialASRoma @SkySport

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Paulo Dybala to Roma, here we go! Full agreement in place on a three year contract, valid until 2025. Dybala will join as free agent 🚨🟡🔴 #ASRoma @SkySport

Mourinho, key factor - he called Dybala to explain the project. All the documents being prepared, free transfer imminent.

Muokattu 18.7. klo 13.26: Lisätty Il Romanista -lehden tiedot.