Englanti juhlii paraikaa Wembleyllä historiansa ensimmäistä naisten euroopanmestaruutta. Loppuottelussa kaatui jatkoajan jälkeen Saksa maalein 2-1, Chloe Kellyn ratkaistua ottelun maaottelu-uransa ensimmäisellä maalilla.

Turnauksen maalikuningattaruuden vei nimiinsä Englannin Beth Mead, joka otettiin kesken finaalin pois kentältä loukkaantumisen vuoksi. Meadin tavoin kuuteen tehtyyn maaliin pystyi Saksan Alexandra Popp, joka loukkaantui ottelun alla lämmittelyssä, mutta Kultainen Kenkä meni Meadille useampien maalisyöttöjen ansiosta. Meadilla oli maalisyöttöjä neljä, ja Poppilla ei ainuttakaan.

Mead ja Popp jakavat nyt yksien kisojen maaliennätystä. Kuuteen maaliin pystyi aiemmin vuoden 2009 EM-kisoissa saksalainen Inka Grings. Tuolloin otteluita per maa kertyi kuuden sijaan viisi.

Beth Mead palkittiin lisäksi myös turnauksen parhaana pelaajana. Turnauksen paras nuori pelaaja oli Saksan 20-vuotias keskikenttäpelaaja Lena Oberdorf. Loppuottelun parhaaksi valittiin puolestaan avausmaalin syöttänyt Keira Walsh. Turnauksen parhaan maalivahdin titteli meni euroopanmestarijoukkue Englannin Mary Earpsille, joten Englantiin tuli mestaruuden lisäksi melkoista palkintosadetta.